طرز تهیه رولت:

رولت در واقع نوعی کیک اسفنجیه که در سینی مستطیل شکل و کم قطری پخته و بعد از خنک شدن به همراه کرم مورد نظر، پیچیده می شه. برای تهیه این دسر، کیکی مورد نیازه که راحت و بدون ترک خوردن پیچیده شه که اکثر دستورهای کیک اسفنجی این قابلیت رو دارن و برای رولت قابل استفاده هستن.

مواد لازم رولت ساده

  • تخم مرغ 4 عدد

  • وانیل‏ به مقدار لازم

  • شکر 3/4 پیمانه

  • نسکافه 1 قاشق غذا خوری

  • آب جوش 2 قاشق غذا خوری

  • آرد 3/4 پیمانه

  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

خرید سکه ساکر استارز محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها


امام علی علیه السلام کافه دانلود هیچ پیام بهتر سیسمونی در اصفهان آسمان آبی معرفی بهترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی اختراع های دنیا Mark